Verongelukte automobilist lag uren in greppel

PN: Grote verbijstering in heel Leveroy. Uitvaartdienst met bomvolle kerk. Bewaar hem in Uw liefde !!!

Van onze verslaggever

Verongelukte automobilist lag uren in greppel

NEDER WEERT – De 21-jarige Ruud Houben uit Leveroy is in de nacht van donderdag op vrijdag verongelukt toen hij met zijn auto op de Leveroysedijk in Nederweert eerst tegen een boom reed en daarna in een greppel belandde.
Het ongeluk moet gebeurd zijn tussen kwart over twee die nacht en half zes gistermorgen toen bij de rijkspolitie van Nederweert de melding binnenkwam dat er een auto in een greppel lag. De inzittende bleek overleden.
Aangezien er ’s nachts niet veel verkeer over de Leveroysedijk rijdt, tast de politie in het duister over de oorzaak van het ongeluk.

Tags: ,