Jo v.d. Kruys uit Leveroy pakt beugeltitel

LEVEROY – Jo v.d. Kruys (26) uit Leveroy is bondskampioen beugelen in de hoofdklasse geworden. Het bestuurslid van Opheijshof klopte in de finale Jos Bol (De Flatsers, Baarlo) met 24- 20.

Harrie v.d. Loo (Kloeëster, Ospel), die in de halve finale door v.d. Kruys met 30-28 was geklopt, werd derde door Jan Sa ris (Knippers, Melderslo) met 30-26 terug te wijzen. De overige uitslagen;

Eerste klasse: 1. Johan Verrest (Oude Glorie, Heeze); 2. Jos Wilschut (Onder Ons, Neer). Tweede klasse: 1. Johan Peeters (HBC, Helden); 2. Marco Caris (DOS, Baexem). Derde klasse: 1. Mathieu Smeets (Bree); 2. Lenie Verstraeten (GBC de Lange, Geistingen); 3. Ludo Ivens (Martinus, Meeuwen). Bonds beker voor teams: Hoofd -klasse: 1. De Kuiters, Tegelen; 2. HBC, Helden. Eerste klasse: 1. De Oude Glorie 2, Heeze; 2. Meijel 2, Meijel. Tweede klasse: 1. De Treffers 3, Maasbree; 2. De Oude Glorie 3, Heeze. Derde klasse: 1. De Knippers 4, Melderslo; 2. OVU 3, Kessel.

Tags: ,