Leiverse overvallen op tankstation Nederweert

Overval op tankstation Nederweert

Van onze verslaggever NEDERWEERT – Het tank-station aan de A2 bij het AC-wegrestaurant in Nederweert is dinsdagavond overvallen door twee mannen. Ze bedreigden de 23-jarige kassière uit Leveroy met een pistool en graaiden enkele honderden guldens uit de kassa. Daarna vluchtten ze vermoedelijk in een
auto in de richting Eindhoven.

De mannen stormden rond 22 uur het tankstation binnen en waren bliksemsnel weer verdwenen met hun buit. Ze waren beiden tussen de 20 en 25 jaar oud en hadden blond halflang haar. Een overvaller droeg een blauwe trui, terwijl de ander een lichte trui aan had. Beiden spraken Limburgs dialect.

De politie van Nederweert verzoekt getuigen van de overval zich met haar in verbinding te stellen. Telefoon: 04951-31888.

Tags: