Sv Leveroy en Stevensweert degraderen

LEVEROY – Het degradatiespook is in de staart van de derde klasse C verrassend neergestreken op de schouders van Leveroy. Door het verlies tegen Geleen en de winst van mede-kandidaat Linne op Holtum moet de ploeg van trainer Wim Bogie volgend seizoen uitkomen in de vierde klasse.

Stevensweert zal Leveroy vergezellen. Het verloor van Armada. Linne ontsprong de dans door Holtum terug te wijzen. Het gepromoveerde FC ODA verloor in een doelpuntrijk duel van Brevendia.

Linne-Holtum 3-0 Scoreverloop: 18e en 51e Theo Mestrom 1-0 en 2-0. 73e Amold Leenen 3-0. Bijzonderheden: Theo Mestrom (Linne) werd geboekt wegens het wegslaan van de bal. De Zebra’s uit Linne verlieten in juichstemming het veld l het degradatie-karwei tegen Holtum werd mede dankzij uitblinker Theo Mestrom geklaard en mede-degrdatiekandidaat Leveroy had zich door Geleen het kaas yan het brood laten eten. De scheidende Linne-trainer Kooiman (volgend seizoen SVVH) verwoordde de stemming met: Bedankt mannen.

Tags: ,