Herenkoor zingt bij bezoek van de paus

14 Mei 1985

Ons Herenkoor “Canticum Novum” is uitgenodigd om vandaag de Pausmis op het vliegveld Beek, samen met 10 andere koren te verzorgen met gregoriaans en nederlandstalig gezang. Ze vertrekken om 5.20 ’s morgens en keren ’s avonds om plm. 20.00 uur terug.

PAUSMIS EERST IN LEVEROY Voordat op het vliegveld Beek de Pausmis zal worden gevierd a.s. dinsdag 14 mei, wil het leveroyse Herenkoor‘Canticum Novum’ deze viering in zijn geheel zingen tijdens de hoogmis van zondag a.s. 12 mei om 10 uur in de St Barbarakerk. Alle gezangen zullen dan uitgevoerd worden. Een en ander houdt verband met het feit dat ‘Canticum Novum’ is uitgenodigd om tijdens de echte Pausmis samen met enkele andere koren de wisselende gezangen te verzorgen. Het koor staat onder leiding van de Heer H. Peeters.