Dames voor de 4e keer limburgs kampioen

Ldlimbkampioen

LEVEROY-DAMES LIMBURGS KAMPIOEN

Voor de 4e maal in suksessie werden de dames van Leveroy Limburgs kampioen. Na een klinkende 5.0 overwinning op Venray kon het kampioenschap gevierd worden. In de beginfase kwam Leveroy niet goed uit de startblokken.

Toen echter na 15 min. een verre inworp van Ans Dings, ineens werd afge-rond door Els Dings, was de ban gebroken. Vijf minuten later was het Annie v.d. Venne die de bal in de uiterste hoek prikte nadat de verdediging van. Venray de bal niet goed wegwerkte. Na de rust bleef Leveroy domineren. De spaarzame aanvallen van thuisklub Venray werden in de kiem gesmoord. Een solo van Ans Dings betekende 3-0 en 10 min. later scoorde Els Dings de 4e treffer. Vlak voor tijd bepaalde Ans Dings de eindstand op 5-0 toen zij na een pass van Els Dings de bal over de uitgekomen Venray-goalie wipte.

De Leveroy-dames kunnen zich nu gaan voorbereiden op het Nederlands kampioenschap, dat dit jaar in Blerick wordt gespeeld op zaterdag juni.

uit: op de keper datum 6 mei 1985

Ldlimbkampioen

Tags: ,