HERENKOOR EN JONGERENKOOR IN LEVEROY MET PASEN

(deze foto is met kerst gemaakt)

PN: Laatste optreden van dit Jongerenkoor na 10 jaar. Jammer dat we geen leden meer kunnen krijgen. Het is altijd een geweldig koor geweest!!

==============================

HERENKOOR EN JONGERENKOOR IN LEVEROY MET PASEN

Op 1 e en 2e Paasdag zijn er telkens ‘s morgens om 10.00 uur aangepaste paasvieringen in de kerk van St. Barbara te Leveroy. Voor liefhebbers van meerstemmige muziek wordt op eerste Paasdag de mis ‘Te Deum laudamus” uitgevoerd door het herenkoor “Canticum Novum”. Deze prachtige gezangen van Perosi zullen afgewisseld worden met gregoriaanse en andere meerstemmige liederen. Op 2e Paasdag is het Jongerenkoor traditiegetrouw aan de beurt. Eveneens om 10.00 uur zullen de Jongeren een dienst verzorgen met als thema: “Niet stuk te krijgen”. Het is een hoopvolle paasdienst met veel Nederlandstalige liederen uit het jongerenrepertoire.

Beide diensten staan muzikaal o.l.v. dhr. H. Peeters
Voorganger is pastoor J. Nijhof.