Beugelclub Opheyshof Kampioen

PN: Van links naar rechts op de foto boven: Pierre Wulms, Pé Raemakers, Bér Houben, Thijs Reynders. Onder: Jo v/d Kruys en Josien Mestrom.

Ook ons tweede zestal was dit jaar succesvol. In de competitie eindigde ze gelijk met Ospel 3 öp de eerste plaats, zodat er een beslissingswedstrijd gespeeld moest worden. Jammer genoeg werd deze met één punt verschil verloren en is dus tweede geworden van de competitie ’84-’85 in de tweede klasse. Wel wist het tweede zestal in hun klasse de districtsbeker in de wacht te slepen met 6 gewonnen partijen. Tweede werd hun competitie concurrent Ospel met 4 gewonnen partijen.

Het zestal met reserve bestaat uit: Harry Mestrom, Frans Reynders, Frans v.d. Kruys, Wil Reynders, Ruud Houben, Jacque Verlaek, Harry Weyers, Wim Steuten en Pater Paulus Crins.

In de strijd om het persoonlijk kampioenschap district zuid in de tweede klasse werd ons lid de heer Frans Reynders kampioen. In de eerste klasse A werd Pé Raemakers tweede.

Op zondag 17 maart werd in Roermond gestreden om het persoonlijk Bonds-kampioenschap eerste klasse van de Nederlandse Beugelbond. Ook deze titel ging mee naar Leveroy en wel naar ons lid de heer Pé Raemakers. Deze wist ook ongeslagen te blijven in de competitie. Dit is in ons district in geen jaren meer voorgekomen. Om al deze successen niet ongemerkt voorbij te laten gaan, houden wij receptie op vrijdag 12 april a.s. van 20 tot 21 uur in zaal Wetemans te Leveroy, waarbij we iedereen van harte uitnodigen. Hierna is er gelegenheid tot dansen met het orkest ’The New Boys’.
Na twee jaar deelgenomen te hebben aan de competitie is het eerste zestal van onze club ook dit jaar kampioen geworden. Na vorig jaar kampioen te zijn geweest in de eerste klasse werd dit jaar I het kampioenschap behaald in de eerste klasse A van het district .Zuid.

Het zestal bestaande uit Thijs Reynders, Pé Raemakers, Josien Mestrom, Jo v.d.  Kruys, Bér Houben en Pierre Wulms hebben dit jaar gepresteerd de gehele competitie ongeslagen te blijven. Dit is het enige zestal van de 45 die uitkomen in district zuid. Vier keer gelijk gespeeld, negen keer gewonnen met 4-2 en drie keer met 5-1*