Peters, Lucie – Breukers


Dankbaar gedenken wij

LUCIE BREUKERS

weduwe van
RICHARD PETERS

Zij werd geboren te Nederweert op 27 september 1927 en overleed aldaar plotseling op 23 oktober 1984. Zij werd ter ruste gelegd op de Algemene Begraafplaats te Nederweert op 26 oktober d.o.v.
Geheel onverwacht ging zij van ons heen, om terug te keren naar haar Schepper.

Zij wilde alleen maar goed zijn en goed doen. Met een zwaar gevoel van verantwoordelijkheid was zij altijd zorgend bezig.

Samen met haar man, die haar te plotseling en te vroeg ontviel, heeft zij met al de liefde van haar hart, gebouwd aan de toekomst van haar kinderen.

Zij wilde niemand tot last zijn en daarom worstelde zij in stilte en eenzaamheid. Voor zichzelf stelde zij geen eisen, al haar zorg was bij de ander.

Wij geven haar uit handen en vertrouwen haar toe aan onze liefdevolle God, Die haar voor altijd zal opnemen in de rust en het geluk van Zijn Vaderhuis.

En in onze herinnering dragen wij haar mee, met dankbaarheid voor alles, wat zij ons gaf en wat zij voor ons betekende; haar vriendschap, haar liefde en zorg.

Moge zij nu verenigd met haar man, die zij zo pijnlijk heeft gemist, voor altijd gelukkig zijn.

Moge zij rusten in vrede bij God, onze Vader.
Voor Uw blijken van medeleven, ons betoond na het overlijden en bij de begrafenis van moeder, die ons zo dierbaar was, zeggen wij U van harte dank.
Kinderen Peters.