KPJ- sportdagen

PN: Deze sportdag is letterlijk in het water gevallen. Doodjammer, temeer omdat de KPJ afdeling Leveroy kosten noch moeite gespaard had om alles vlekkeloos te doen verlopen !!

————
Zondag wordt er In Leveroy een KPJ-sportdag gehouden. Deelnemende afdelingen zijn Baexem, Eli, Heijthuijsen, Hunsel, Nederweert, Ospel, Roggel, Stramproy, Swart-broek, Tungelroy en Leveroy. Het festijn vindt plaats op oe sportvelden van Leveroy. Het défilé Is om 13 uur. Daarna zal pastoor Nijhof de opening verrichten. Fanfare Concordia uit Leveroy zorgt voor de muzikale omlijsting. Om 17 uur worden door wethouder Stals de prijzen uitgereikt Ook In Meijel Is zondag een KPJ-sportdag en wel van de kring Helden van de KPJ. Burgemeester G. Klrkels opent deze dag officieel om 13 uur op het sportpark De Starts In Meijel. Hierna geven de KPJ-ers demonstraties piramides bouwen en Is er touwtrekken. Aansluitend worden de finales van de ‘s morgens gehouden atletiekwedstrijden afgewerkt

Tags: ,