Damesvoetbal: Leveroy-Heilust Kampioenschap van Limburg

A.s. zaterdag 14 mei wordt in Echt, sportveld de Bandert, om 15.00 uur de wedstrijd om het Limburgse kampioenschap, gespeeld. De dames van Leveroy hebben in hun kompetitie weinig concurrentie gekend, hetgeen wel blijkt uit het doelsaldo van 105 voor en slechts 3 tegen. Alle wedstrijden werden gewonnen.

In het zuiden werd Heilust kampioen. In de voorlaatste wedstrijd tegen concurrent Stadbroek wisten de dames uit Kerkrade met 2-1 te winnen, waardoor het kampioenschap een feit werd.

Zowel Leveroy als Heilust zijn twee ploegen, die aanvallend voetballen prefereren. Wie zich kampioen van Limburg mag noemen zal zaterdag in Echt uitgemaakt worden.

De kampioen van limburg neemt 28 mei deel aan het Nederlands kampioenschap in Nijkerk.

Zaterdag 21 mei speelt Leveroy ook mee om de KNVB-beker. Vier ploegen, tewe-ten, VOS, NIJSWILLER, STADBROEK en LEVEROY spelen in toernooi-vorm tegen elkaar. Dit toernooi wordt gehouden in het kader van het 75-jarig bestaan van de KNVB Limburg. Het toernooi wordt gespeeld in Heerlen op de sportvelden van’Heksenberg.

Om 12.00 uur vertrekt de bus vanuit Leveroy.

================

Leveroy-dames in bekerfinale

ROERMOND – Het dames-voetbalteam van Leveroy heeft zich geplaatst voor de bekerfinale die zaterdag 21 mei in het kader van het 75-jarig bestaansfeest van de KNVB, in Heerlen op de velden van Heksenberg wordt gespeeld.

Vier ploegen, VOS, Nijswiller. Stadbroek en Leveroy, spelen in toemooivorm om de fel begeerde beker. Leveroy, vorig jaar zowel bekerwinnaar als Limburgs kampioen, start ook dit jaar als de grote favoriet