Tweede kampioenschap op rij


* Het team van Leveroy, dat op superieure wijze beslag legde op het kampioenschap in de eerste klasse B. Foto: FER TRAUGOTT.

Doelsaldo van dames-elftal Leveroy: 90-2

REUVER – Door een 6-0 overwinning op Reuver heeft het damesvoetbalelftal van Leveroy voor de tweede opeenvolgende keer het kampioenschap behaald in de eerste klasse B.

Leveroy ondervond nauwelijks tegenstand van Reuver en had bij de rust reeds een geruststellende 4-0 voorsprong. Truus Schreurs en Ans Dings, elk twee keer, schoten raak voor de lijstaanvoerder. Ook na de rust bleef Leveroy het spelgebeuren beheersen, wat tot uitdrukking werd gebracht door doelpunten van Annie van de Venne en weer Ans Dings. De Leveroy-dames incasseerden in negentien wedstrijden slechts twee goals en schoten negentig keer raak.

Tags: ,