Heythuysen praat over illegale beugelbaan in Leveroy

Heythuysen praat over illegale beugelbaan in Leveroy

HEYTHUYSEN – De commissie midden- en kleinbedrijf van Heythuysen moet zich in haar vergadering van dinsdag 8 maart, aanvang 11.30 uur, buigen over een illegaal gebouwde beugelbaan aan de Liesjeshoek in Leveroy. Eer B en W van Heythuysen eventuele maatregelen gaan nemen tegen de eigenaar van de beugelbaan, wil het college van de commissie horen of deze ontwikkeling ongewenst is voor Leveroy.

De volwaardige beugelbaan, gevestigd in een voormalige schuur, is niet alleen zonder bouwvergunning gebouwd, maar is bovendien in strijd met het voor Leveroy geldende bestemmingsplan. Als de commissie mocht oordelen, dat de beugelbaan een goede voorziening is voor de kern Leveroy, kan dit – zo hebben B en W laten weten -voor het college een reden zijn de raad voor te stellen, de eigenaar van de beugelbaan achteraf de vereiste vergunningen te bezorgen.

Tags: ,