Leveroy: Half dozijn Goals

ROERMOND – Vesta heeft in de eerste klasse G van het afdelingsvoetbal niet lang plezier gehad van haar leidende positie, want doordat Vesta een verrassende nederlaag leed tegen Sweykhuizer Boys 2 (0-1) werd FC Ria de nieuwe koploper. Le-veroy deed in de eerste klasse H van zich spreken door een 6-1 zege op Altweerterheide. De resultaten waren als volgt:

SV Victoria-Heythuysen 2-2 In de eerste helft had Heythuysen het beste van het spel en had bij de rust een 0-2 voorsprong. Na de hervatting zette Victoria een dreigende nederlaag om in een 2-2 gelijkspel. Beek en Peskens scoorden voor Heythuysen. Huibregts en Blanker voor Victoria.

SHH-Boekoel 0-1 Gasten behaalden een gelukkige overwinning op thuisclub die veel kansen onbenut liet. Vooral na de rust kreeg SHH diverse kansen om de zege veilig te stellen. Cox bezorgde Boekoel de overwinning.

MHD-Slekker Boys 1-0 Tactisch en conditioneel sterker MHD boekte verrassende maar verdiende overwinning op Slekker Boys. Veldoverwicht van de gasten leverde in de tweede helft geen treffers op.

KOC-Eiker Boys 1-1 Juiste uitslag in aantrekkelijke wedstrijd waarin beide ploegen tevreden waren met gelijkspel. Dreesen scoorde voor KOC, Peetere schoot voor de gasten raak.

Leveroy-AItw’hieide 6-1 Leveroy had bij de rust reeds een 3-0 voorsprong opgebouwd op gasten die fanatiek van start gingen. In de tweede helft viel Altweerterheide aan. maar Leveroy maakte dankbaar gebruik van de ruimte. Theunissen (3x). Brentjens (2x) en J. Vestjens scoorden voor de thuisclub. Van der Vorst redde de eer.