ZOMERAVONDFEEST IN LEVEROY

Land van Weert
LEVEROY – Een groep mensen uit de fanfare, de schutterij en de diverse koren uit Leveroy, is erin geslaagd voor de eerste keer een zomeravondfeest in Leveroy te organiseren.

Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdagavond 21 augustus a.s. De avondmis van 19 uur zal dan ook als begin van het feest in de openlucht worden gevierd. Deze dienst wordt geheel opgeluisterd door het plaatselijke Herenkoor en Jongerenkoor. Uitgevoerd wordt de St Servaasmis en het Jongerenkoor zal de liederen ten gehore bengen die men een week erna in Antwerpen tijdens de Antwerpense feestweek zal moeten uitvoeren.
Na de dienst is er een optreden van de drumbands van schutterij en fanfare. Ook zal Fanfare Concordia voltallig present zijn. Een en ander vindt plaats op ’t landgoed ’t Huitje achter zaal Leverona. Voor deze gelegenheid is er een kiosk gebouwd. Telkens als de muziekverenigingen zijn opgetreden zorgen herenen jongerenkoor voor een aangepaste afwisseling met liederen uit hun nieuwe repertoire.

Nieuwsblad van Nederweert
ZOMERAVONDFEEST IN LEVEROY

Een groep mensen uit de Fanfare, de Schutterij en de diverse koren uit Leveroy. is erin geslaagd voor de eerste keer een zomeravondfeest in Leveroy te organiseren Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdagavond 21 augustus a s De avondmis van 19 00 uur zal dan ook als begin van het feest in de open lucht worden gevierd. Deze dienst wordt geheel opgeluisterd door het plaatselijke Herenkoor en Jongerenkoor. Uitgevoerd wordt de St Sefraasmis en het Jongerenkoor zal de liederen ten gehore brengen die men een week erna In Antwerpen tijdens de Antwerpse feestweek zal moeten uitvoeren Na de dienst is er een optreden van de drumbands van Schutterij en Fanfare Ook zal Fanfare Concordia voltallig present zijn. Een en ander vindt plaats op ’t landgoed ’t Huitje achter zaal Leverona Voor deze gelegenheid is er een ware kiosk gebouwd. En er is genoeg plaats voor het publiek, dat tijdens dit feestelijk gebeuren niets tekort zal komen aan een verzorgd drankje en aan stemmige gezelligheid. Telkens als de muziekverenigingen zijn opgetreden zorgen heren- en jongerenkoor voor een aangepaste afwisseling met liederen uit hun nieuwe repertoire.

Op de keper: Zomeravondfeest in Leveroy

Een groep mensen uit de Fanfare, de Schutterij en de diverse koren uit Leveroy, is er in geslaagd voor de eerste keer een zomeravondfeest in Leveroy te organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdagavond 21 augustus a.s. De Avondmis van 19 uur zal dan ook als begin van het feest in de openlucht worden gevierd. Deze dienst wordt geheel opgeluisterd door het J plaatselijke Herenkoor en Jongerenkoor. Uitgevoerd wordt de St. Servaasmis en het Jongerenkoor zal de liederen ten gehore brengen die men een week erna in Antwerpen tijdens de Antwerpse feestweek zal moeten uitvoeren.

Na de dienst is er een optreden van de drumbands van Schutterij en Fanfare. Ook zal Fanfare Concordia voltallig present zijn. Een en ander vindt plaats op ’t landgoed ’t Huitje achter zaal Leverona. Voor deze gelegenheid is er een ware kiosk gebouwd. En er is genoeg plaats voor het publiek, dat tijdens dit feestelijke gebeuren niets tekort zal komen aan een verzorgd drankje en aan stemmige gezelligheid. Telkens als de muziekverenigingen zijn opgetreden zorgen heren- en jongerenkoor voor een aangepaste afwisseling met liederen uit hun nieuwe repertoire.

De limburger: Zomeravond-feest in Leveroy

LEVEROY – Op zaterdag 21 augustus wordt voor de eerste keer in het dorp Leveroy een zomeravondfeest gehouden. Het initiatief hiertoe ia uitgegaan van een groep mensen uit fanfare, schutterij en diverse koren. De plaats van handeling is het landgoed ’t Huitje achter zaal Leverona, waar ook een kiosk zal staan. Begonnen wordt om 19 uur met een openluchtmis. De dienst wordt opgeluisterd door het plaatselijk herenkoor en jongerenkoor. Uitgevoerd wordt de St Servaasmis. Na de eucharistieviering wordt er opgetreden door de drumbands van de schutterij en de fanfare en door de fanfare Concordia.