KERSTVIERINGEN IN LEVEROY MET JONGERENKOOR


KERSTVIERINGEN IN LEVEROY MET JONGERENKOOR

Op tweede Kerstdag zal de hoogmis om 10.00 uur in de Kerk van St. Barbara in Leveroy worden opgeluisterd door het bekende Jongerenkoor van Leveroy. Ge-zien het feit dat andere jaren de kerk tot de laatste plaats bezet was, heeft het kerkbestuur voor deze gelegenheid gezorgd voor een uitbreiding van 100 plaatsen. Het Jongerenkoor met combo, geheel onder leiding van de heer H. Peeters, wil er een kerstdienst van maken onder het motto “Een kind is ons geboren”. Vóór de dienst bij het binnenkomen worden de traditionele kerstliederen gezongen. De-dienst zelf ademt een sfeer van vrede rond het kind, waartoe men koos voor “Long time ago in Bethlehem” en “Zorgeloos als kinderen” en “De kleine parabel”. Verder staan nog zeven aangepaste liederen op het repertoire, composities van van Leeuwen, Strategier met teksten van Henk Jongerius en Huub Oosterhuis. Voorganger bij deze dienst is Pastoor Nijhof

Tags: ,