ECHTPAAR UIT LEVEROY BIJ ONGELUK IN HORN GEDOOD


De ravage op de oude Rijksweg na de aanrijding was groot. Links de auto van het echtpaar Gubbels dat bij het ongeluk omkwam. Rechts op de foto het busje van Rijkswaterstaat.

HORN – De heer (62) en mevrouw (59) P. Gubbels uit de Dorpsstraat in Leveroy zijn dinsdagmiddag tijdens een verkeersongeval op de Oude Rijksweg in Horn om het leven gekomen. Het kinderloze echtpaar was op slag dood.

Een auto, bestuurd door mevrouw G. uit Horn, reed de rijksweg op en raakte de personenauto, waarin het echtpaar Gubbels zat. Laatstgenoemde wagen begon te slingeren, raakte uit balans en botste vervolgens op de andere weghelft tegen een tegenligger, een busje van Rijkswaterstaat. In het busje zaten twee personen: bestuurder K. uit Horn en naast hem T. uit Kelpen. Zij liepen verwondingen op.

De brandweer van Roermond moest eraan te pas komen om de beklemd geraakte inzittenden van beide wagens te bevrijden. Er was grote materiële schade.

 

pn: Pierre en Lies allebei dood. Als een onderslag kwam dit bericht!! Ze waren op weg naar het ziekenhuis in Roermond om de broer van Pierre nl. Coen (75 jaar) op te zoeken. Coen was invalide en ongehuwd en was altijd bij Pierre en Lies thuis opgepast. Onderweg kwam toen het fatale ongeluk. Pastoor Nijhof ging naar ’t ziekenhuis om Coen van het gezinsdrama op de hoogte te brengen. Zaterdag 11 okt. 1980 om 11 uur was de uitvaartdienst, waarna begrafenis op het kerkhof. Mogen deze twee eenvoudige, nobele, goede mensen rusten in vrede.

Tags: ,