Show trekpaarden:


De kampioenshengst Guido van Brandevoort.

Show trekpaarden:

Kampioenen naar Leveroy
(Van onze verslaggever) LEVEROY – Op de trekpaardenshow, die a.s. zondag in Leveroy wordt gehouden, zullen ook enkele nationale kampioenen verschijnen. Zij hebben afgelopen zaterdag in de Rrabanthallen in Den Bosch hun titel behaald. Naar Leveroy komen met name de merrie „Vera” van J. Smits uit Gerwen-Nuenen en de hengst „Guido van Brandevoort” van H. van der Heijden uit Zij-taart-Veghel.

Zoals eerder gemeld wordt het paardenfeest georganiseerd door de Leveroyse fanfare Concordia in samenwerking met de afdeling Limburg van de Nederlandse vereniging „Het Trekpaard”. De aanvang is om 13.30 uur op en om „De Scheyvenhof”. Behalve trekpaarden krijgt men ook Haflingers en enkele Friese paarden te zien. Na de presentatie van de paarden aan het publiek, zal tot meerspannen worden overgegaan en ook aangespannen is er het nodige te bewonderen.

Open dag

Zondag wordt tevens vanaf 11 uur een open dag van „Scheyvenhof” gehouden, waar een jongvee-opfokbedrijf gevestigd is. In de onmiddellijke nabijheid is ook een nieuwe lig-boxenstal voor plm. 70 koeien te bekijken..

Tags: