foto’s uit mijn schooltijd


Categories :
Tags: ,

Bovenstaande foto werd genomen op 26 juni 1929 van een klas der toenmalige lagere school’ in Leveroy. Het plaatje is afkomstig van Anna Gubbels-Baetsen, Kloosterstr 2 Heythuysen en Anna v. Buggenum-Wijers en Dora Op Heij-Mortelmans.

Op de foot ziet u achtereenvolgens: bovenste rij van links naar rechts: Meester Hofs, Les v. Ooi, Leen Hermans, (Smeeds Do rus). Leen Deckers (Bêinder), Tina Deckers (Bêinder), Anna Baetsen (Reijnders), Mieke Geelen (Houben), Anne v.d. Schoor, Leen v.d. Schoor (Chruchten), Anna Wijers (Nant), Juffr. Alofs (dochter van meester Alofs), Juffr. Kooien.

2e rij: Frits Smeets en Piërre (Snieder), Sjaak Hermans (smeeds-dorus), Willem Rooyackers (van Sjra), Baer Weijers (Nant), Josef Hermans (smeedsdorus).
3e rij  Bair Geelen (Houben), Berb en Trui Geraets (Baètsen), Mina Schuin (Caris Peerke), Lies en Neel Knapen (Breukers), Mie Op Heij, Annle v. Ooi, Leen Geraets (smeed), Lies en Mie Janssen (Nolle Jan), Theu v.d. Schoor (Kruchten).