Jongerenkoor bij jongerendienst en attentie voor Pastoor

LEVEROY – Jongerendienst — Zaterdag 21 oktober a.s. om 19 uur zal het meer dan 50 leden tellende Jongerenkoor-van Leveroy de avonddienst in de St. Barbarakerk te Leveroy opluisteren en verzorgen. Het thema van de dienst is „Hoop doet leven”. Voorganger is pastoor J. Nijhof. Het geheel staat o.l.v. de heer H. Peeters die ook de arrangementen voor het combo (orgel, guitaar, trompet en slagwerk) maakte. Op 18 en 19 november a.s. zal dit koor tevens de diensten verzorgen in de Martinuskerk in Hom en in de kapel van Maaslandkliniek, eveneens te Hora. Zondag a.s. 22 oktober om 11.30 uur treedt het Jongerenkoor op in de Lambertuskerk te Nederweert met ] hetzelfde thema „Hoop doet leven”.

Dit was geplakt op een fles cognac bestemd voor pastoor Nijhof; van het jongerenkoor uit Leveroy uit dankbaarheid!!! Geweldig!! Wat een attentie!