kort nieuws mei 1978

Toernooizege  Leveroy-dames

LEVEROY – De dames van de voetbalclub „Leveroy” hebben het zaalvoetbaltoernooi dat Tweede Pinksterdag in de sporthal te Nederweert werd gehouden op hun naam geschreven.
Ongeslagen bleef de ploeg die het ook nog zonder haar topscorer Ria Vestjens moest stellen. Vooral de finale tegen Quick Boys uit Venlo was van y uitstekend niveau. Door Els Dings kon Leveroy na een kopbal het openingsdoelpunt aantekenen. Nog voor het rustsignaal was het Birgitte  Hermans die de voorsprong van Leveroy vergrootte: 2-0.

Ook na de hervating kwam de zege voor Leveroy niet meer in gevaar. Na Quick Boys, dat beslag legde op de tweede plaats, kon VOS de derde prijs in ontvangst nemen door een 2-0 zege op RKMSV.

LEVEROY – Jongerenkoor — Het jongerenkoor dat de laatste maanden is uitgegroeid tot vijftig leden, voert besprekingen met het kerkbestuur om tot verbreding van het priesterkoor in de St. Barbarakerk over te gaan. Gesprekken met een vakman zijn reeds aan de gang. Het koor zingt zaterdag 13 mei in de parochiekerk van Buggenum. Op zaterdag 20 mei verzorgt het jongerenkoor om 7 uur de dienst onder leiding van de heer H. Peters. Thema: „Alleen is maar alleen’*.

LEVEROY – Huisvuil- In verband met het uitvallen van de route van de gemeentelijke
ophaaldienst op Pinkstermaandag wordt het huisvuil reeds opgehaald op zaterdag 13 mei

LEVEROY – KPJ – Heden zal tijdens een buitengewone vergadering om 21 uur op waardige wijze afscheid worden genomen van de heer H. van Roij die gedurende vele jaren op voortreffelijke wijze de KPJ (Katholieke Plattelands Jongeren) afdeling Leveroy geleid heeft.