Gouden paar in Leveroy

LEVEROY – Op maandag 17 april viert in Leveroy het   echtpaar Geraets-Heijnen zijn gouden huwelijksfeest. De   festiviteiten beginnen om 14.00 uur met een mis van dank-  Ü zegging in de parochiekerk van de H. Barbara, waarna de   gouden echtelieden, hun vijf kinderen en 21 kleinkinderen   de rest van de dag doorbrengen in zaal Leverona.

De nu 81-jarige G. Geraets  werd geboren in het Middenlimburgse Neer, waar hij ook opgroeide en zijn drie jaar jongere vrouw M. j Heijnen leerde kennen. Ge­lraets deed tot aan zijn huwelijk boerenwerk op de  boerderij van zijn vader,  waarna de beide echtelieden voor zichzelf aan de slag gingen in Leveroy en zich voornamelijk bezig  hielden met akkerbouw en veeteelt. In Leveroy is het echtpaar Geraets compleet ingeburgerd tijdens hun vijftigjarig huwelijksleven,  en de gouden bruidegom beeft tot voor kort diverse 2 functies in het verenigingsleven bekleed.

Onder meer was hij bestuurslid van het s Groene Kruis – voor welk  werk hij enkele jaren  geleden onderscheiden  werd – zat hij in het bejaardenwerk en verschillende verenigingen.

„Toen ik tachtig werd heb ik voor alles bedankt. Dat  was toch wel een vreemd gevoel”, zegt Geraets, die momenteel met zijn vrouw in een bejaardenwoning in de Barbarastraat woont.  Omdat hij door al zijn functies geen onbekende is in  Leveroy en omstreken, zal  de receptie die van 18.30 tot s 20.00 uur wordt gehouden in zaal Leverona, ongetwijfeld druk bezocht worden,

De versierde ingang van zaal Leverona