medeling en kort nieuws augustus 1977

Grote processie met flinke deelname. Schutterij en fanfare zijn altijd aanwezig. De route ging door Sillenhoek, Kapelstraat, Dorpsstraat, kerk. Rector Gubbels draagt ’t allerheiligste. Pastoor Nijhof regelt de processie. Goed weer, niet warm, niet koud. We danken de goede God dat er nog zovele mensen in Leveroy deelnemen aan deze augustusprocessie. Voorlopig blijven we dit doen omdat er nog meer dan voldoende deelname is.

LEVEROY EHBO

‘Zaterdag a.s. na de avonddienst zal in zaal Leve-rona het 10-jarig bestaan herdacht worden van de plaatselijke afdeling van de EHBO te Leveroy. Het bestuur heeft afgezien van een officiële receptie, maar toch zal fanfare Con-cordia een serenade komen brengen. Tevens zullen er demonstraties gegeven worden van eerste hulp bij on-
gelukken. Hiertoe zal dé afdeling uit Nederweert medewerking verlenen.

LEVEROY — Drumband Fanfare – Als voorproefje op de officiële receptie heeft musicerend Leveroy zondagavond reeds feest gevierd bij gelegenheid van het behalen van de eerste prijs met promotie in de derde afdeling van de drumband van Fanfare Con-cordia. De dames wisten o.l.v. de heer Beurskens uit Venlo 193 punten te verzamelen. De wedstrijden werden gehouden tijdens het federatief bonds-concours te Linne. De datum van de officiële receptie wordt nader bekend gemaakt.

LEVEROY – Kankerbestrijding — Deze week worden de zakjes voor de Kankerbestrijding huis aan huis verspreid in Leveroy. Vrijdag a.s. zullen de leden van KPJ ze komen afhalen.

Tags: ,