Vierde lustrum Sportclub Leveroy


(Van onze verslaggever) LEVEROY – De sportvereniging Leveroy gaat het komend weekeinde het 20-jarig bestaan vieren. De festiviteiten worden, vrijdagavond om 20.00 uur ingezet met een receptie, die door fanfare Concordia muzikaal zal worden omlijst. Zaterdag zijn er vanaf 17 uur oude ambachten te zien met verschillende vermakelijkheden. Om 18 uur is er een show met radiografisch bestuurde vliegtuigjes en om 19. 30 uur geeft de hondensportvereniging uit Haelen een demomstratie. Voorts treedt om 21 uur de lotusgroep van de EHBO Leveroy en Ne-derweert op. Zondag worden in Leveroy om 12 en 15 uur de finalewedstrijden om de ge-meentebeker gespeeld. MIe feestelijkheden vinden plaats op het Hense Veld of in de aanwezige consumptietent. Voorzitter J. Corsten van de jubilerende vereniging constateert dat er in de afgelopen 20 jaar nooit echte dieptepunten zijn geweest. Reeds een jaar na de oprichtig werd „Leveroy” kampioen en dit herhaalde zich diverse keren. Afgelopen seizoen werden het tweede elftal en het damesteam kampioen. De sportclub, die in 1957 onder inspiratie van de toen in Leveroy woonachtige wachtmeester Kandelaars startte, heeft thans 8 herenelftallen en 1 dameselftal. De aanwas onder de adspiranten

Tags: ,