Fietster geschept door auto


HAELEN – Bij een verkeersongeval in Haelen is de 24-jarige mevrouw A. van der Kruijs-Triepels uit Leveroy om het leven gekomen.

De vrouw die op een bromfiets reed, wilde op de kruising Provinciale Weg – Beekkant linksaf slaan. Zij stopte en liet een auto uit de richting Roermond passeren. Vervolgens wilde zij oversteken, maar daarbij werd zij geschept door een tweede wagen uit de richting Roermond, die bestuurd werd door de 38-jarige mevrouw S. uit Roggel

PN: Diepe verslagenheid alom omdat Annie dood is. Zij woonde aan de P. de Fauwestraat 29, samen met haar man. Zij waren gelukkige mensen, gelukkig getrouwd op 29.11.1974, 2,5 jaar geleden. Nu is er grote droefheid bij haar man, haar ouders en haar 5 broers en 3 zusjes, die allen in Leveroy wonen. Moge Annie rusten in vrede.

Tags: ,