Muziekfeest in Ospel-Leveroy

(Van onze verslaggever) NEDERWEERT – Vanavond, vrijdag, en volgende week vrijdag 21 april wordt het gemeentelijke Nederweertse muziekfeest 1978 afgewerkt Vanavond wordt er geconcerteerd in zaal Juliana in Ospel (20 uur). Daar treden op: jongerenkoor Leveroy, zangvereniging Bel Canto uit Nederweert-Dorp, Klaroen-korps van schuttersgilde St. Lucie uit Nederweert-Doip, en harmonie Melodie der Peel uit Ospel.  Op 21 april, eveneens aanvang 20 uur, is er een muzikale avond . in het gemeenschapshuis Leverona in Leveroy. Aan bod komen dan: zangvereniging De Leeuwerik uit Eind, zangvereniging St. Caecilia uit Ospel, harmonie St. Joseph uit Nederweert-Dorp, en de fanfare Concordia uit Leveroy.
PN:  Op dit muziekfeest kreeg Concordia Leveroy als enigste het predikaat “zeer goed”.