Kort nieuws april 1977

LEVEROY – KPJ. – Zaterdag a.s. zullen de dames van de KPJ afd Leveroy de kringvolleybalcup moeten verdedigen op het Interkringvolleybal toernooi te Bom. Vertrek vanaf café Wetemans om 18.30 uur. Vrijdag 22 april is er voor alle leden een tafeltehnis-avond. De aspiranten begin-’ nen om 6 uur, daarna de dames om half acht en dan de heren om half negen. De wedstrijden vinden plaats in zaal Leverona. Op zaterdag 7 mei a.s. zal de KPJ-afdeling de avond dienst in de kerk te Leveroy opluisteren. Op 26 april a.5. is er een bestuursvergadering.

LEVEROY.  Schutterij St. Barbara. – Zondag 24 april houdt Schutterij St. Barbara het koningschieten. De leden van de schutterij en de drumband’worden om half vijf verwacht in het schutterslokaal. Van daaruit wordt de oude koning met marsmuziek af gehaald van zijn woning. Vervolgens gaat de stoet naar de schietboom, waar de strijd om de fel begeerde koningstitel rond 5 uur kan beginnen. Op 30 april zal de drumband van dezelfde schutterij St. Barbara de avonddienst opluisteren in de parochiekerk tijdens een eucharistieviering die opgedragen wordt tot intentie van alle levende en overleden leden van de schutterij.