Kampioenswimpel voor Leveroy

LEVEROY – Tijdens de algemene vergadering van Fanfare Concordia, die bijgewoond werd door de ondervoorzitter van de R.K. Limburgse Bond van Muziekgezelschappen de heer Turlings en door het bestuurslid van dezelfde bond de heer Stoks, werd de kampioenswimpel uitgereikt die de fanfare behaalde tijdens de in december 1976 gehouden kampioenswedstrijden. De vergadering kreeg een bijzonder cachet omdat drie leden, te weten de heren H. en J. van den Broek en L. van Roy de ere-medaille ontvingen verbonden aan 25-jarig lidmaatschap. Deze medaille werd hun aangeboden door de ondervoorzitter de heer Turlings. De heer Stoks die de kampioenswimpel uitreikte zei: “Leveroy is de laatste jaren de grote triomphator van de concoursen.

Leveroy is door de fanfare een begrip geworden in heel Limburg. Een collectie wimpels zoals de laatste jaren behaald door Leveroy is een grote zeldzaamheid. Doelend op de geweldig ak-tieve direkteur de heer Wol-ters zei Stoks tenslotte: “Leveroy heeft in de heer Wolters senior een unieke direkteur waar we alle be-
wondering voor hebben als Bondsbestuur. “Tijdens deze vergadering werden de heren J. Naus en A. Meu-wissen herkozen bij accla-
matie. Uit dankbaarheid bood het kerkbestuur van Leveroy een volledige partituur aan van de rapsodie Seize.