Leveroy neemt afscheid van burgemeester

Leveroy neemt  afscheid van burgemeester

NEDERWEERT – In verband met het afscheid van burgemeester Spiertz van Nederweert, zal er aanstaande woensdag 19 januari een bijeenkomst zijn in zaal Leverona.

Leveroy, dat voor bijna driekwart gedeelte hoort bij de gemeente Nederweert wil ook op 27 februari afscheid nemen van zijn eerste burger. Daartoe zijn op genoemde bijeenkomst alle verenigingen uitgenodigd. Deze j bijeenkomst staat o.l.v. de heer L. van Roy, die voor Leveroy commissielid is ven het comité “Afscheid burgemeester Spiertz”. Op deze avond zal het Stichtingsbestuur van zaal Leverona tevens het een en ander vertellen over de financiële, kultureel – maatschappelijke toestand van de Stichting Gemeenschapshuis, en kunnen de bestuursleden van de verenigingen eventuele wensen en verlangens kenbaar maken t.a.v. het gebruik van de sport- en ontspanningszaal Leverona.