Nieuwjaar 1977

 

31 Dec. 1976 – 1 Jan. 1977  12 uur ’s avonds

Het vuurwerk wordt buiten op ’t plein ontstoken. De jeugd knalt ’t oude jaar weg. Het nieuwe is begonnen. Wij danken iedereen die ons heeft geholpen om onze parochie te leiden, pastoraal, liturgisch, en ook financieel. Dank aan de jeugd van Leveroy, die erg veel gedaan heeft en die we nog vaak in ’t weekend zien in de kerk. Dank aan God voor onze gezondheid, voor onze vitaliteit. Dank aan het kerkbestuur dat meewerkte, als ’t maar enigszins kon. Dag 1976, je was over ’t algemeen nogal donker (werkloosheid, minder fraaie politiek enz.). Welkom 1977 !!

Januari 1977

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Leveroy. We hebben receptie gehouden in zaal Leverona. Vrijdag 8 januari was pastoor Nijhof samen met de andere pastores uit Nederweert op nieuwjaarsbezoek bij Burgem. Spiertz aan de Schoolstraat te Nederweert. ’t Is de laatste keer dat wij bij hem op nieuwjaarsbezoek zijn, want per 1 maart 1977 is burgemeester Spiertz gepensioneerd.

9 Januari 1977

Deze zaterdagavond zingt ’t kinderkoor van Heythuysen o.l.v. kapelaan Guido Grovol bij ons in de kerk.

Tags: ,