Huldiging “Concordia”

Zondag 3 December 1972

LEVEROY – Huldiging “Concordia”

Zodra zondagavond bekend werd dat Fanfare “Concordia” uit Leveroy voor de tweede achtereenvolgende keer binnen drie jaar ’t kampioenschap in de 3e afdeling van de Limb. Muziekbond had gehaald, maakte de gemeenschap zich op om Concordia feestelijk binnen te halen. Rond 8 uur arriveerde de bus met kampioenen die een muzikale rondwandeling door het dorp maakten. Bijeengekomen in de St. Barbarazaal wees voorzitter Derks erop, dat het een persoonlijke overwinning was van directeur H. Wolters sr., die met zijn 65 jaren deze jonge vereniging tot dit kampioenschap heeft gebracht. Pastoor Geurts, die juist ’s morgens afscheid van de parochie had genomen, kreeg van de fanfare een daverend “lang zal ie leven”, waardoor er in de zaal een complete feestelijke stemming groeide, die tot heel laat in de avond werd voortgezet. Het winnen van de wimpel zal officieel gevierd worden op a.s. vrijdagavond. Dan zal er om 8 uur een receptie zijn in de St. Barbarazaal.

Tags: ,