Gouden bruidspaar Zef Wijers – Anna Wijers – Arets

LEVEROY —’ Woensdag herdacht het echtpaar Zet Wijers (77) en Anna Wijers-Arets (76) de dag, dat het voor vjjftig jaar in het huwelijk trad. Aan de kerk werd het gouden paar opgewacht : door twee bruidsmeisjes, Wilhelmientje en Marietje Verstappen, die een versje opzegden. Onder leiding van de heer P. Ament voerde het koor de mis „In Fes-L to Trinitas” uit. Na de H. Mis werd door een kleinkind Annie Wijers een bloem-ruiker aangeboden. Twee buurmeisjes offreerden het paar een bloemenmand.

In de middag volgde een druk bezochte  receptie, waarbij de buurt twee stoelen aan het gouden paar aanbood. Op het feest was ook een vijftal onderduikers aanwezig, die tijdens de oorlog hun verblijf bij de familie Wijers hadden gevonden. In de avonduren zorgden fanfare Concordia en schutterij SL Barbara voor een klinkende serenade. Tijdens de receptie werden vele geschenken aan het paar aangeboden en kwamen vele famieleden en bekenden felicitaties aanbieden.