fanfare gaat op concours naar Herten

Een stralende nazomer-zondag. Weerts kermis. Druk verkeer overal. Onze fanfare gaat op concours naar Herten, na een goede voorbereiding van enige jaren onder leiding van H. Wolters Sr. Uit Melick. Een experiment, want met de goede oude kern gaan voor het eerst de 10 nieuwe jeugdige leden van 10-13 jaar mee naar concours. In de 4e afd. behaalde “Concordia” Leverooi 307 punten, zijnde een 1ste prijs en promotie naar de 3e afd. ’s Avonds 8 uur reed de bus claxonnerend  en triomfantelijk Leverooi binnen, waarna een korte hulde in de H. Barbarazaal. Burgemeester Spiertz was spoedig ter plaatse. Hij alsook ondergetekende spraken hun grote voldoening uit over het prachtige resultaat en feliciteerde het blijde corps.                                            P. Geurts pastoor

Tags: ,