2 parochianen betrokken bij ongeval

Op de terugreis van een vriendenbezoek in Meyel omstreeks middernacht raakten 3 jongelui, waaronder 2 parochianen in een flauwe bocht in de buurtschap “Donck” van de weg en botsten frontaal tegen een boom met de auto waarin zij gezeten waren. De boom knapte af, de auto totaal vernield. Eén inzittende Jo Verstappen Lev. Bergen werd zeer ernstig gewond. In het ziekenhuis te Roermond werd hij voorzien van het Sacrament der zieken. Daarna overgebracht naar Heerlen. De beide andere inzittenden Jan Gubbels Maxet en Harrie Steegh Lev. Dijk kwamen er naar omstandigheden goed vanaf. Met een lichte hersenschudding en andere lichte verwondingen werden zij in het ziekenhuis te Roermond opgenomen. (Genoemde Jo Verstappen was na een dag of 10 buiten levensgevaar en zal hopelijk langzaam gaan genezen.) Vermoedelijke oorzaak: te grote snelheid en met 3 personen op de voorbank!

Tags: ,