van Bommel, Ververs Petronella

PETRONELLA VERVERS

echtgenote van
Joannes Martinus van Bommel

Geboren te Heythuysen 5 december 1892. Vrij plotseling overleden in het Sint Jans-ziekenhuis te Weert 13 september 1969, gesterkt door de sacramenten der zieken. Zij werd begraven op 17 september op het kerkhof van Sint Barbara te Leveroy.
„Als ik maar weer gezond naar huis mag gaan”, waren haar woorden waarmee zij rustig en vol goede moed de beslissing aanvaardde van een ernstige operatie te moeten ondergaan. Zij heeft het niet mogen halen. Onverwacht verergerde plotseling haar toestand. Spoedig besefte zij dat haar thuiskomst een naar-huis-gaan zou zijn voor goed naar het eeuwig Vaderhuis.

Zoals zij gestorven is, rustig in geloof en vertrouwen, heeft zij ook geleefd. Evenwichtig van karakter, was zij een vrouw van weinig woorden. Zij deed haar werk, aanvaardde het leven met zijn zorgen en kruisen en was tevreden met alles wat het leven haar schonk.

Mijn dierbare man, 45 jaren hebben wij samen lief en leed gedeeld en wij waren steeds gelukkig. Het afscheid hier is zwaar. Maar dank met mij de Heer, dat we zo lang samen mochten zijn en leef in de verwachting dat we elkaar eens weerzien.

Mijn dierbare kinderen en kleinkinderen, blijft in liefde met elkaar verenigd, weest een steun voor vader en gedenkt mij in uw gebed.

Heer, geef haar de eeuwige rust.
Voor Uw meeleven en voor het met ons samen vieren van de Eucharistie voor mijn overleden vrouw, onze moeder en oma danken wij U hartelijk.

M. van Bommel, kinderen en kleinkinderen.

Tags: