Voetbalclub opent nieuw terrein

Zondagmiddag had onder vrij grote belangstelling de opening- en inzegening plaats van het nieuwe sportterrein van de sportvereniging Leveroy. Rond twee uur werd vanaf het clublokaal onder de lustige tonen van de fanfare afgemarcheerd naar het sportterrein. In de stoet merkte wij o.a. pastoor Geurts , burgemeester Spiertz van Nederweert, loco-burgemeester Verscheuren uit Heythuysen, de elftallen van Heythuysen en Ospel en verdere genodigden. Aan de ingang van het terrein richtte loco-burgemeester Verscheuren uit Heythuysen zich met enkele woorden tot de spelers en aanwezigen, waarna deze op de gebruikelijke wijze tot opening van het terrein overging. Vervolgens ging pastoor Geurts over tot inzegening van het terrein en na eveneens nog enkele woorden gesproken te hebben tot de aanwezigen, ving de openingswedstrijd Heythuysen 1 – Ospel 1 aan, die met een verdiende 8-2 overwinning voor Heythuysen eindigde.